joi, 13 august 2009

Femeia!

Fii unica! Ai curaj sa fii altfel! Deschide drumuri! Fii in frunte! Fii tipul de femeie care in fata problemelor imbratiseaza viata in continuare si paseste fara teama spre noi provocari. Mergi mai departe!

Cauta adevarul si slujeste regatul, oricare ar fi acesta: casa, serviciul, familia - cu inima plina de iubire. Fii regina! Fii blinda, plina de bunatatea si iubire. Mintea ta sa nasca idei inovatoare si bucura-te de feminitatea ta! Suntem aici sa invatam lumea sa iubeasca... Nu conteza prin ce ai trecut, de unde vii sau ceine sunt parintii tai, nici statutul tau social. Nimic din toate astea nu conteaza... Ceea ce conteaza este cum alegi sa traiesti, sa dai glas iubirii prin munca ta, prin familia ta, prin ceea ce ai de daruit lumii... Fii regina. Fii stapina fortei si maretiei tale!

Pentru că eşti femeie: fii un altar de închinare pentru bărbatul tău, fii o mireasmă pentru viaţă, fii o lumină pentru casă, fii bucurie pentru suflet, fii şcoală şi înţelepciune, fii binecuvântare la masă, fii floarea ce nu se vestejeşte, fii muza care fericeşte!

Va doresc din suflet: să fiti parfum ce nu se iroseşte, să fiţi răbdare ce nu oboseşte, să fiţi o floare ce nu se ofileşte, să fiţi izvor de înţelepciune ce nu seacă, să fiţi căldură care nu se stinge niciodată, să fiţi putere care nu se termină, să fiţi o sursă de bucurie, să fiţi o muză de dragoste şi iubire! Fiţi în fiecare zi, doar o astfel de femeie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu