marți, 27 iulie 2010

MULTUMESC!

Multumesc… pentru faptul ca traiesc amintiri si clipe frumoase. Multumesc ca exista cineva care se gandeste la mine.

Cand am zis ultima data asta? Un cuvant simplu, greu de rostit. O reactie normala de multumire. Pentru ca ni se face un bine. Un bine pe care fiecare il caracterizeaza cum vrea. Pe care il acceptam sau nu. Un bine pe care il simtim sau nu important. Nu e o haina pe care o probam, o purtam de cateva ori si apoi o aruncam in sifonier. E parte din starea noastra de spirit. O umbra a constiintei. Doar 9 litere care ne fac mai frumosi, sufleteste vorbind. Doar rostindu-le, capeti zambetul multumirii de sine. Pentru ca traim cu nevoia recunoasterii de catre celalalt de langa noi a meritelor noastre, vrem sa fim importanti, unici. Vrem sa ni se multumeasca pentru orice. Si ne este atit la indemana sa o facem. Simplu, fara cantare, fara sa ne zgarcim, egoisti in orgoliul propriu. Cu fiecare "multumesc" rostit devenim oamenii care ar fi trebuit sa fim. Nu ati simtit niciodata puterea unui... multumesc? Sa fii vesnic recunoscator ca este cineva care se gandeste sa-ti faca, nu neaparat o favoare.

Spune MULTUMESC… si-ti vei simti sufletul eliberat. Si nu uita sa multumesti de fiecare data cand ti se ofera ceva, cand ti se va face cite ceva. Pentru ca… mereu exista un cineva.

3 comentarii:

  1. www.gradinaeden.wordpress.com promoveaza o invatatura care arata drumul inapoi in binecuvantarea gradinii Eden, drum pe care Hristos prin jertfa Lui l-a facut posibil pentru noi, luand asupra Lui pacatul, boala si blestemul.

    Daca doriti putem face schimb de linkuri pentru blogroll

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi bloggeri creștini, ( VĂ RUGĂM SĂ FACEȚI ȘI UN ARTICOL PE BLOGUL DVS DESPRE ACESTE EVENIMENT! )

    în perioada 26-28 martie, în Republica Moldova va avea loc prima CONFERINȚĂ MEDIA CREȘTINĂ. Vă invităm cu bucurie la această conferință în cadrul căreea vom învăța cum să fim mai eficienți în vestirea evangheliei prin internet, ziar, televiziune. Vom avea parte de un program bogat, divers și foarte interesant. Fiecare participant va putea să-și aleagă modulul la care să participe - Ziar, Blog (site) sau TV. Astfel veți participa la ceea ce vă place mai mult și veți învăța cum să fiți mai eficienți anume în acel domeniu care doriți să vă investiți pentru Slava lui Dumnezeu.
    Mai multe detalii puteți găsi aici: http://www.facebook.com/events/372200659460869/

    În cadrul conferinței vor fi abordate următoarele domenii mass-media: presa scrisă (web și ziare) și televiziunea, cu implicarea vorbitorilor de la MoldovaCreștină.TV, Ziarul “Liber”, portalul ȘtiriCreștine.MD, Vasile Filat (pastor și moderator al portalului Moldova Creștină.Net), Sergiu Beznițchi (prezentator JurnalTV), Nicu Bânzari (specialist în fotografiere), Ross Tanner (expert în design), etc.

    Conferința se va desfășura în incinta Bisericii Creștine “Isus Salvatorul” (or.Chișinău, str.Sf.Ilie, 41), în perioada 26-28 Martie 2012. Taxa de participare constituie 200 de lei și include prânzul, pauzele de cafea și materialele didactice. Organizatorii conferinței - Moldova Creștină Trust Media, în parteneriat cu Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Moldova.

    Persoana de contact: Marian Vitalie, Mob. 060189672, dom. 022326446, E-mail: christianimpact@gmail.com. Vă rugăm să ne contactați pentru înregistrare prealabilă.

    Descărcați aici programul conferinței: http://scribd.com/doc/80645273/Conferinta-Nationala-Media-Crestina

    RăspundețiȘtergere
  3. www.roseinthedesert.wordpress.com s-a mutat pe www.isusedomnul.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere